Om Oss

boxeez

Vår nye søkemotor er den enkleste måten, som vi kan tenke oss, for å tilby millioner av varer fra utvalgte nettbutikker i USA.

Vårt mål är att göra det så enkelt och säkert som möjligt för dig att handla från utlandet. JetCarrier har lång erfarenhet av internationell handel och fraktlösningar och därför utvecklat Boxeez.com. Det är en e-handelsplattform som inkluderar Jetcarrier's frakt och importservice till ett pris som du kan se omedelbart, det inkluderar allt från inköp till leverans hem till dig. Vår nya sökmotor är det enklaste sättet vi kan tänka oss att erbjuda miljontals varor från utvalda nätbutiker i USA. Dessa kan du köpa med en säker svensk kortbetalning och få levererat samlat i ett paket, trots att de kommer från olika säljare i USA.

Vi lanserar oss nu i Skandinavien och först i kombination med vår unika service är näthandelsjätten Amazon.com i USA. Varsågod Sverige, över 50 miljoner Amazon varor att välja mellan, levererat säkert till hem dig. Vi kommer inom kort erbjuda flera amerikanska näthandelsjättar som tex ebay. Vi planerar ha över 100 miljoner varor anslutna i vår sökdatabas till slutet av 2017. - Som du kan handla, enkelt och bekvämt.

Jetcarrier Inc. har kontor och terminal utanför New York City i USA. Mitt emot Frihetsgudinnan, fast på New Jersey sidan (601 W Linden Ave, Linden NJ 07036, USA) Vår första anslutna logistikpartner är Asendia Nordic (Asendia är ägt av Franska och Schweiziska posten, och har kontor och terminal i Stockholm). Asendia ser till att slutleveransen i Sverige blir utförd av PostNord. Magnum NO AS är vår speditör som gör alla förtullningar in till Sverige, Danmark och Norge. Magnum har kontor och terminal i Halden, Norge. (Isebakkeveien 75, 1788 Halden, Norway)